“Emekli Dostu Cafe”ye çay hediye etti

“Emekli Dostu Cafe”ye çay hediye etti “Emekli Dostu Cafe”ye çay hediye etti
A- A+
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, çayı emeklilere ücretsiz veren işletmeyi ziyaret etti ve işletme sahibine teşekkür ederek, destek amaçlı olarak 1 koli çay hediye etti.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren At Kafası isimli işletme sahibi Faruk Güneş’in, emeklilere destek olmak için çayı ücretsiz ikram etmesi Bolu ve Türkiye’de gündem olurken, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç da işletmeye ziyaret gerçekleştirdi.

Merkez İlçe Yöneticileri ile birlikte Faruk Güneş’i ziyaret eden Başkan Çetin Uç ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Ekonomik krizin zirve yaptığı bu dönemde hükümetin emeklilerimize verdiği komik maaş zammı herkesin tepkisini çekmiştir. Emeklilerimizi adeta sefalete, yoksulluğa mahkum eden bu zam kararı her yerde olduğu gibi ilimiz Bolu’da yaşayan emekli vatandaşlarımızın da tepkisini çekmiştir. Geçim sıkıntısının en büyük sorun haline geldiği bu zor dönemde At Kafası adlı kafenin sahibi Faruk Bey, emeklilere çayı ücretsiz yaparak bir nebze olsun destek olmak istemiş. CHP Merkez İlçe Yönetimi olarak biz de bu anlamlı karara kayıtsız kalmak istemedik. Bundan dolayı Faruk Beyi ziyaret ederek bizlerin de çorbada tuzu olsun diye kendisine 1 koli çay desteğinde bulunduk. Geçim derdiyle boğuşan emeklilerimizin boğazından bir bardak sıcak çay geçsin diye elini taşın altına koyan işletme sahibi Faruk Beye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler